ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Κυπαρίσσι καταπλάκωσε 57χρονη (vid)

Από τα κλαδιά τραυματίστηκε και ο σύζυγός της.
Λαμία: Κυπαρίσσι καταπλάκωσε 57χρονη (vid)

Παραλίγο τραγωδία στη Λαμία, καθώς ένα κυπαρίσσι καταπλάκωσε μια 57χρονη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της στον δρόμο του οικισμού έξω από το ΚΑΑΥ όταν ένα κυπαρίσσι που βρισκόταν μέσα στον χώρο ξεριζώθηκε ξαφνικά και έπεσε πάνω στο ζευγάρι.

«Ξαφνικά χωρίς άνεμο καθόλου, ακούστηκε ένα δυνατός θόρυβος. Πεταχτήκαμε όλοι, η κυρία φώναζε «βοήθεια-βοήθεια» και την καταπλάκωσε το κυπαρίσσι».

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε την γυναίκα η οποία στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας τραυματισμένη στον θώρακα και τη μέση. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο σύζυγός της από τα κλαδιά του δέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οruc Reis: Προσοχή – Kρυφό σχέδιο Ερντογάν να ανακοινώσει την ανακάλυψη φυσικού αερίου νότια του Καστελόριζου;

Λαμία: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Κυπαρίσσι καταπλάκωσε 57χρονη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.