ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Μεθυσμένος ο οδηγός που σκότωσε 14χρονο ποδηλάτη (vid)

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδερφού του...
Λαμία: Μεθυσμένος ο οδηγός που σκότωσε 14χρονο ποδηλάτη (vid)

Τραγωδία στη Λαμία με έναν Αλβανό οδηγό ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε έναν 14χρονο ποδηλάτη μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδερφού του.

Μάλιστα από την έρευνα που έγινε από την αστυνομία, διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ! Οι εξετάσεις που αίματος που έγιναν έδειξαν πως υπήρχαν αυξημένα ποσοστά οινοπνεύματος.

Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάρκας Audi, σκοτώνοντας τον άτυχο 14χρονο ποδηλάτη.

Το συγκλονιστικό στην ασύλληπτη τραγωδία, είναι ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν ο πατέρας των δίδυμων αγοριών Σωτήρης Λέτσος. Ο οποίος είναι χειρούργος και παρ’ όλο που είδε το παιδί του βαρύτατα τραυματισμένο, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το κρατήσει στη ζωή.

Αλλά και η μητέρα του Μάριου, Όλγα Λέγγα, η οποία είναι και εκείνη γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας. Υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β’ Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος στη Λαμία.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο με θύματα ποδηλάτες μέσα σε δυο μήνες. Τον περασμένο Ιούνιο στην Πτολεμαΐδα, μια 62χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Παρασύροντας έξι ποδηλάτες. Μεταξύ αυτών, ήταν ο 25χρονος Γιώργος Μίλτσης και ο 26χρονος φίλος του Γιώργος Πράσσος, οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Να σημειωθεί πως οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπάρξουν και νεότερα αναφορικά με τον τρόπο που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ο 44χρονος οδηγός. Πέρα από το γεγονός δηλαδή ότι βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του μετά την εξέταση που έγινε

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Μεθυσμένος ο οδηγός που σκότωσε 14χρονο ποδηλάτη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.