ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφετέρια

Λαμία: Στο αστυνομικό μέγαρο οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 50χρονος Λαμιώτης επαγγελματίας ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας κατά της μετάδοσης του covid-19. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον έλεγχο των αστυνομικών που έγινε στο καφενείο που διατηρεί ο Λαμιώτης επαγγελματίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν μέσα στο κατάστημα περίπου 10 άτομα, με...
Λαμία: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφετέρια

Λαμία: Στο αστυνομικό μέγαρο οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 50χρονος Λαμιώτης επαγγελματίας ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας κατά της μετάδοσης του covid-19.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον έλεγχο των αστυνομικών που έγινε στο καφενείο που διατηρεί ο Λαμιώτης επαγγελματίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν μέσα στο κατάστημα περίπου 10 άτομα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου, όπως ο νόμος προβλέπει.

Επίσης του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο από το νόμο πρόστιμο των 5.000€.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης  καφέ στη Λαμία με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία παραβίασης σχετικών υγειονομικών μέτρων ασφαλείας κατά της μετάδοσης του covid-19 σύμφωνα με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι υγειονομικές και αστυνομικές αρχές της περιοχής θα προχωρήσουν σε εντατικούς έλεγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφετέρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.