ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία – Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο: Νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς κλαίνε με τον Εθνικό Ύμνο (vid)

Μοναδικές στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας στο νοσοκομείο της πόλης καθώς ο Εθνικός ύμνος «άγγιξε» τους πάντες.
Λαμία – Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο: Νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς κλαίνε με τον Εθνικό Ύμνο (vid)

25η Μαρτίου 2021 -Λαμία: Μοναδικές στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας στο νοσοκομείο της πόλης καθώς ο Εθνικός ύμνος «άγγιξε» τους πάντες.

Λαμία: Μοναδικά ξεχωριστά συναισθήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων, παιάνιζε ο Εθνικός Ύμνος σε γιατρούς νοσηλευτές και ασθενείς με κορονοϊό.

Η Δημοτική Φιλαρμονική με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου βρέθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για να ανεβάσει το ηθικό των Υγειονομικών μας που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή, αλλά και των ασθενών, που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, ειδικά στο “πέτρινο” κτίριο που φιλοξενεί τους ασθενείς με Covid-19.

Υγειονομικοί και ασθενείς έκλαιγαν ακούγοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, ευχαριστώντας το Δήμαρχο, ενώ ένας ασθενής με κορονοϊό από τη Μαλεσίνα, είπε ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που είναι άψογοι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ φώναξε: «Καλή δύναμη στη Μαλεσίνα».

«Πριν από 200 χρόνια οι ήρωες προγονοί μας με τον αγώνα τους, απελευθέρωσαν το Ελληνικό Έθνος και δημιούργησαν το θαύμα του 1821 .

Σήμερα, κάποιοι άλλοι ήρωες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κρατήσουν τη κοινωνία μας όρθια, μπροστά στην ασύμμετρη απειλή της πανδημίας. Τους τιμούμε και αισθανόμαστε υπερηφάνεια και συγκίνηση.

Είναι κι αυτός αγώνας για την ελευθερία.

Με τα όπλα της επιστήμης και με την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τους διακρίνει, είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι και αυτός νικηφόρος.

Για να μιλάμε και για το θαύμα του 2021.

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους», δήλωσε συγκινημένος και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος μαζί με τον Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημήτρη Αργυρίου βρέθηκαν το μεσημερι στο νοσοκομείο Λαμίας.

25η Μαρτίου 2021 -Λαμία: Μοναδικές στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας στο νοσοκομείο της πόλης καθώς ο Εθνικός ύμνος «άγγιξε» τους πάντες. 25η Μαρτίου 2021 -Λαμία: Μοναδικές στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας στο νοσοκομείο της πόλης καθώς ο Εθνικός ύμνος «άγγιξε» τους πάντες.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία – Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο: Νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς κλαίνε με τον Εθνικό Ύμνο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.