ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας θα περάσει για δεύτερη φορά το πρωί της Τρίτης (9/6) ο 45χρονος Ρουμάνος, φερόμενος ως βιαστής μιας 13χρονης μαθήτριας, πρώτης ξαδέλφης της πρώην γυναίκας του. Λαμία: Ο ίδιος, πατέρας δύο παιδιών, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ωστόσο πέρα από τη μαρτυρία του κοριτσιού, υπάρχει και η πρώτη...
Λαμία: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας θα περάσει για δεύτερη φορά το πρωί της Τρίτης (9/6) ο 45χρονος Ρουμάνος, φερόμενος ως βιαστής μιας 13χρονης μαθήτριας, πρώτης ξαδέλφης της πρώην γυναίκας του.

Λαμία: Ο ίδιος, πατέρας δύο παιδιών, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ωστόσο πέρα από τη μαρτυρία του κοριτσιού, υπάρχει και η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση που αποκάλυψε σημάδια που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να παίξουν και τα εργαστηριακά ευρήματα, καθώς έχει παρθεί βιολογικό υλικό, ενώ την Πέμπτη (4/6) όταν και συνελήφθη ο 45χρονος, αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το φορτηγό στο οποίο φέρεται να έγιναν όσα τον κατηγορεί το κορίτσι.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.