ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: 13 κρούσματα σε οικισμο Ρομά! – Σε καραντίνα η περιοχή

Συναγερμός στις αρχές για πολλαπλά κρούσματα σε οικισμό Ρομά στη Λάρισα, αφού έχουν επιβεβαιωθεί ήδη 13 και πλέον η περιοχή έχει μπει σε καραντίνα.  Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία μετά τα 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε οικισμό Ρομά στη Λάρισα, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ένας ακόμη νεκρός από την Καστοριά (vid) Μάλιστα,...
Λάρισα: 13 κρούσματα σε οικισμο Ρομά! – Σε καραντίνα η περιοχή

Συναγερμός στις αρχές για πολλαπλά κρούσματα σε οικισμό Ρομά στη Λάρισα, αφού έχουν επιβεβαιωθεί ήδη 13 και πλέον η περιοχή έχει μπει σε καραντίνα. 

Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία μετά τα 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε οικισμό Ρομά στη Λάρισα, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ένας ακόμη νεκρός από την Καστοριά (vid)

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπει σε καραντίνα, καθώς υπάρχουν περίπου 3.000 άνθρωποι εκεί και η κατάσταση που διαμορφώνεται δημιουργεί φόβους επιδημικής έξαρσης.

Ένας 32χρονος άνδρας ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα και πλέον από 29 ανθρώπους που εξετάστηκαν, οι 13 μέχρι αυτή την ώρα, είναι θετικοί.

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ, είναι ότι το 60% περίπου των δειγμάτων θα βγουν θετικά, εν αναμονή φυσικά των αποτελεσμάτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: 13 κρούσματα σε οικισμο Ρομά! – Σε καραντίνα η περιοχή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.