ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδί

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 10.30, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 6χρονο παιδάκι. Το συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στην οδό Κοραή, μπροστά από την Παλαιοημερολογίτικη εκκλησία Αγίων Αποστόλων. ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι τελευταίες ειδήσεις Λόγω του ότι εκείνη την ώρα...
Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδί

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 10.30, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 6χρονο παιδάκι.

Το συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στην οδό Κοραή, μπροστά από την Παλαιοημερολογίτικη εκκλησία Αγίων Αποστόλων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Λόγω του ότι εκείνη την ώρα σχολούσε η εκκλησία, στο σημείο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, με τον κόσμο να συγκεντρώνεται προσπαθώντας να βοηθήσει.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο μεταφέροντας το αγοράκι στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να το δει παιδοχειρουργός, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι του.

Πηγή: onlarissa.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.