ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Απέραντη θλίψη για την απώλεια των δύο γιατρών στον Όλυμπο

Λάρισα: Αισθήματα απέραντης θλίψης κυριαρχούν στην τοπική κοινωνία μετά τον άδικο χαμό δύο γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας το μεσημέρι της Πέμπτης στον Όλυμπο.
Λάρισα: Απέραντη θλίψη για την απώλεια των δύο γιατρών στον Όλυμπο

Λάρισα: Αισθήματα απέραντης θλίψης κυριαρχούν στην τοπική κοινωνία μετά τον άδικο χαμό δύο γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας το μεσημέρι της Πέμπτης στον Όλυμπο.

Λάρισα: Σας κεραυνός εν αιθρία έπεσε το άγγελμα του θανάτου του 46χρονου παθολόγου – εντατικολόγου Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και του 49χρονου αναισθησιολόγου Θεόδωρου Χατζόπουλου, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στην θέση «Ξερολάκι» και σε υψόμετρο περίπου 1.400 μέτρων, όπου είχαν μεταβεί για να κάνουν σκι.

Μαζί τους ήταν και ένας 35χρονος, ο οποίος κατάφερε και διασώθηκε από τη χιονοστιβάδα.

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι στιγμές στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι δύο γιατροί ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί. Μάλιστα τόσο ο Τηλέμαχος Ζαφειρίδης, όσο και ο Θεόδωρος Χατζόπουλος, έδωσαν όλο αυτό το διάστημα τη μάχη κατά του κορωνοϊού από την πρώτη γραμμή, καθώς υπηρετούσαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοί και φίλοι – όπως και ασθενείς που είχαν γνωρίσει τους αδικοχαμένους γιατρούς κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους – αναρτούσαν σπαρακτικά μηνύματα για την μεγάλη απώλεια.

Πηγή: larissanet.gr

Κιμούλης – Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχασα τη φωνή μου – Κλείστηκα στο καμαρίνι μου»

G3: Τέλος και επίσημα από το στρατό το αγαπημένο όπλο των φαντάρων-Ποιο έρχεται;

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: Απέραντη θλίψη για την απώλεια των δύο γιατρών στον Όλυμπο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.