ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον Πηνειό (pic)

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Λάρισα με πτώμα που εντοπίστηκε στον Πηνειό. Το πτώμα ανήκε σε άνδρα και ήταν σε προχωρημένη σήψη.
Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον Πηνειό (pic)

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Λάρισα με πτώμα που εντοπίστηκε στον Πηνειό. Το πτώμα ανήκε σε άνδρα και ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Λάρισα: Θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στη πόλη της Θεσσαλίας όπου εντοπίστηκε στον Πηνειό το πτώμα ενός άνδρα.

Πιο συγκεκριμένα, στην όχθη του Πηνειού ποταμού στο ύψος της ΔΕΥΑΛ στη Λάρισα, εντοπίστηκε χθες το πτώμα ενός άνδρα και αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία.

Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. Παράλληλα, συνεχίζεται και η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του άνδρα.
Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα στον Πηνειό (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το onlarissa.gr, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Διερχόμενοι από τη γέφυρα της οδού Λαγού, στο ύψος της ΔΕΥΑΛ, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το πτώμα του άνδρα, η σορός του οποίου κατά το ήμισυ βρισκόταν εντός του ποταμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα Ελευθερία, δίπλα άψυχο σώμα βρέθηκαν φαρμακευτικά σκευάσματα αλλά και ένα μηχανάκι, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί πρόσφατα στην αστυνομία.

Σημειώνεται πως στη γέφυρα της Λαγού κατά διαστήματα διανυκτερεύουν Έλληνες και αλλοδαποί άστεγοι οι οποίοι αρνούνται να φιλοξενηθούν στις προνοιακές δομές του Δήμου Λαρισαίων Λόγω της προχωρημένες σήψης μέχρι αργά χθες βράδυ δεν είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών του θανάτου, από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον Πηνειό (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.