ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονη που την χτύπησε ρεύμα σε γραμμές του ΟΣΕ

Σοβαρό ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα, στην περιοχή του Μεζούρλου, όπου 18χρονη χτυπήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του ΟΣΕ. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία κοπέλα ηλικίας περίπου 18 ετών, την ώρα που βρίσκονταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο, «κεραυνοβολήθηκε» πιθανότατα από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς. Μαζί...
Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονη που την χτύπησε ρεύμα σε γραμμές του ΟΣΕ

Σοβαρό ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα, στην περιοχή του Μεζούρλου, όπου 18χρονη χτυπήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του ΟΣΕ.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία κοπέλα ηλικίας περίπου 18 ετών, την ώρα που βρίσκονταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο, «κεραυνοβολήθηκε» πιθανότατα από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς. Μαζί της ήταν κι ένας νεαρός ο οποίος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, νωρίτερα είχε ακουστεί μία δυνατή έκρηξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μόλις πριν από τρία χρόνια σχεδόν στο ίδιο σημείο, ένας 15χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες εβδομάδες μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Κορονοϊός – Ελλάδα: Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στην Κάλυμνο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονη που την χτύπησε ρεύμα σε γραμμές του ΟΣΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.