ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Στους δρόμους οι πολίτες μετά τον ισχυρό σεισμό!

Αναστάτωση προκάλεσε στη Λάρισα ο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ που έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στη περιοχή της Ελασσόνας! Στους δρόμους οι πολίτες!
Λάρισα: Στους δρόμους οι πολίτες μετά τον ισχυρό σεισμό!

Αναστάτωση προκάλεσε στη Λάρισα ο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ που έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στη περιοχή της Ελασσόνας! Στους δρόμους οι πολίτες!

Λάρισα: Ισχυρή σεισμική δόνηση της κλίμακας των 5.9 ρίχτερ έλαβε χώρα, πριν από λίγη ώρα με επίκεντρο την Ελασσόνα. Δείγμα της έντασης του σεισμού ήταν το γεγονός ότι έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική.

Ο σεισμός προκάλεσε αναστάτωση στη πόλη της Λάρισας όπου οι Λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους!

Ο σεισμός είναι 5,9 Ρίχτερ και έγινε 10 χλμ. δυτικά από την πόλη του Τυρνάβου με εστιακό βάθος 10 χλμ. και 21 χλμ. ΝΝΔ της Ελασσόνας.

Οι μετασεισμοί συνεχίζονται στη Λάρισα.

Σεισμός 5,9 ρίχτερ στην περιοχή της Ελασσόνας που έγινε αισθητός και στην Αττική!

Σεισμός της κλίμακας 5,9 ρίχτερ έγινε πριν λίγο στη περιοχή της Ελασσόνας. Αισθητή έγινε η δόνηση και στην Αττική!

Σεισμός 5,9 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο με επίκεντρο την Ελασσόνα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Ακολούθησε μετασεισμός 4,6 ρίχτερ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: Στους δρόμους οι πολίτες μετά τον ισχυρό σεισμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.