ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΚΟ: Αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση – Τότε αναμένεται να επαναλειτουργήσει

Κακοκαιρία Μήδεια και χιονιάς έχουν προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα στη χώρα, με το εργοστάσιο να μην αποτελεί εξαίρεση...
ΛΑΡΚΟ: Αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση – Τότε αναμένεται να επαναλειτουργήσει

Κακοκαιρία Μήδεια και χιονιάς έχουν προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα στη χώρα, με το εργοστάσιο ΛΑΡΚΟ να μην αποτελεί εξαίρεση…

Η Μήδεια και ο χιονιάς προελαύνουν ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο εργοστάσιο ΛΑΡΚΟ και στους οικισμούς της Λάρυμνας.

Παράλληλα, κατέρρευσε τμήμα της στέγης, όμως δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός προσωπικού και δεν επηρεάστηκε η λειτουργία της παραγωγής.

Λόγω της περιορισμένης ηλεκτροδότησης αλλά κυρίως και για την ασφάλεια των εργαζομένων αποφασίστηκε η διακοπή της παραγωγής και το προσωρινό κλείσιμο του εργοστασίου.

Την Τετάρτη (17/2) αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και θα ακολουθήσει άμεσα η επανεκκίνηση του εργοστασίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο Ειδικός Διαχειριστής της εταιρείας.

Η ΛΑΡΚΟ είναι σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης με δύο παράλληλους διαγωνισμούς για τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου και της εταιρείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΛΑΡΚΟ: Αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση – Τότε αναμένεται να επαναλειτουργήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.