ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λάθος»! Τι δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης για τον συνωστισμό στην Ομόνοια

Για το συνωστισμό στην Ομόνοια μίλησε ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι χειρίστηκε λάθος της όλη υπόθεση. Μάλιστα θέλησε να απευθυνθεί στους πολίτες, μέσω των social media και έτσι με ένα βίντεο, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Δεν έγινε καμία φιέστα, δεν έγιναν εγκαίνια, δεν απευθύναμε προσκλήσεις, δεν δημοσιοποιήσαμε καν την ώρα...
«Λάθος»! Τι δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης για τον συνωστισμό στην Ομόνοια

Για το συνωστισμό στην Ομόνοια μίλησε ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι χειρίστηκε λάθος της όλη υπόθεση.

Μάλιστα θέλησε να απευθυνθεί στους πολίτες, μέσω των social media και έτσι με ένα βίντεο, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Δεν έγινε καμία φιέστα, δεν έγιναν εγκαίνια, δεν απευθύναμε προσκλήσεις, δεν δημοσιοποιήσαμε καν την ώρα που θα λειτουργήσει το συντριβάνι» ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Επιπλέον, όπως είπε, «εγώ ο ίδιος ήρθα για μερικά λεπτά, ίσα-ίσα για να δω το σιντριβάνι να ανοίγει. Από εκεί και πέρα ήταν εκεί και η Ελληνική και η δημοτική αστυνομία, ήταν εδώ. Μάλιστα με μεγάφωνα και φώναζε στον κόσμο να κρατήσουν αποστάσεις.

Βλέποντας αυτά, κάναμε λάθος. Γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί τόσος κόσμος.

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να είναι στο μέλλον η Ομόνοια, τόπος ευχάριστου συνωστισμού».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Λάθος»! Τι δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης για τον συνωστισμό στην Ομόνοια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.