λαθρομετανάστες

Στα δυο βίντεο από το χωριό Μεγάλο Δέρειο, στον ορεινό όγκο του Σουφλίου και στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, οι λαθρομετανάστες σε ομάδες κινούνται στον δρόμο

Το lockdown μπορεί να απαγορεύει την κυκλοφορία και χρειάζεται να δικαιολογήσει κάποιος την παρουσία του εκτός σπιτιού με έγγραφα ή SMS, αλλά οι λαθρομετανάστες… βολτάρουν ανενόχλητοι σε όλο τον Έβρο.

Στα δυο βίντεο από το χωριό Μεγάλο Δέρειο, στον ορεινό όγκο του Σουφλίου και στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, οι λαθρομετανάστες σε ομάδες κινούνται στον δρόμο και η αστυνομία παραμένει άφαντη.

Τα συγκεκριμένα πλάνα είναι πριν τις 9 το βράδυ που απαγορεύεται εντελώς η κυκλοφορία και μόνο κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και για ειδικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: F-35: 400.000 δολάρια κάνει μόνο το κράνος που θα φοράνε οι πιλότοι

Άλλωστε δεν χρειάζονται αυτά τα βίντεο για να επιβεβαιωθεί ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης έχει χάσει τον έλεγχο στον συγκεκριμένο τομέα και η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Στο πρώτο βίντεο από το Μεγάλο Δέρειο, μια ομάδα άνω των 10 ατόμων κινείται μέσα στο χωριό. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν στο Evros-news.gr ότι άλλες 10 ομάδες τουλάχιστον, δηλαδή πάνω από 50 λαθρομετανάστες, πέρασαν αυτές τις ώρες από το χωριό τους.

Στο δεύτερο βίντεο από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αλλοδαποί κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες με μικρά παιδιά. κινούνται στους άδειους από αυτοκίνητα και πολίτες δρόμους της πόλης, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τηρούν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Πηγή: evros-news.gr