ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μεγάλο αφιέρωμα στη Νέα Σμύρνη

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μεγάλο αφιέρωμα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 21.00. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε φίλος της Νέας Σμύρνης και του Πολιτιστικού Οργανισμού, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια τιμούσε σχεδόν κάθε χρόνο τον Δήμο, με συναυλίες στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου,...
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μεγάλο αφιέρωμα στη Νέα Σμύρνη

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μεγάλο αφιέρωμα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 21.00.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε φίλος της Νέας Σμύρνης και του Πολιτιστικού Οργανισμού, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια τιμούσε σχεδόν κάθε χρόνο τον Δήμο, με συναυλίες στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου, αλλά και την Πρωτομαγιά, σε συνεργασία με πολλούς καλλιτέχνες κάθε φορά, όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Νταλάρας,ο Δημήτρης Σταρόβας κ.α.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης γιορτάζει την Πρωτομαγιά με πολύ μεγάλες μουσικές παραγωγές (Νταλάρας, Πρωτοψάλτη, Θεοδωράκης – Ρουβάς/Αξιον Εστί, Σαββόπουλος, Βίσση κ.α), αποτελώντας πλέον σημείο αναφοράς για όλη την Αθήνα.

«Φέτος, λόγω της πανδημίας και των μέτρων, επιλέξαμε να κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με ιδιαίτερα καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο για όλη την Ελλάδα, στήνοντας 300 ηχεία σε 35 αποκεντρωμένα σημεία της πόλης, με αποσπάσματα από τις συναυλίες του στη Νέα Σμύρνη, στον Λυκαβηττό και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, που θα ακουστούν σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Νέας Σμύρνης» αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Κατά τη διάρκεια του μουσικού event, θα υπάρξουν ηχητικές παρεμβάσεις από στενούς συνεργάτες και φίλους του, ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Κότσιρας, Διονύσης Τσακνής, Δημήτρης Σταρόβας, Δήμητρα Παπίου,Μίλτος Πασχαλίδης, Κίτρινα Ποδήλατα κ.α.

Παράλληλα ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα προχωρήσει σε παραγωγή video το οποίο θα προβάλλεται στα social media.

Σημειώνεται πως η συναυλία τελεί υπό την έγκριση της οικογένειας του καλλιτέχνη την οποία ο Δήμος Νέας Σμύρνης ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό, όπως και όλους τους φίλους του, μεγάλους ερμηνευτές που δέχτηκαν να μιλήσουν γι’ αυτόν.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2025922-924.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μεγάλο αφιέρωμα στη Νέα Σμύρνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.