ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω… (vids)

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο το μικρόφωνο σίγησε και οι νότες έκλαψαν, αποχαιρετώντας έναν σπουδαίο του είδους. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου του 2019 έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου του να σκάει σαν βόμβα στο πανελλήνιο προκαλώντας σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του. Ο πασίγνωστος...
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω… (vids)

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο το μικρόφωνο σίγησε και οι νότες έκλαψαν, αποχαιρετώντας έναν σπουδαίο του είδους.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου του 2019 έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου του να σκάει σαν βόμβα στο πανελλήνιο προκαλώντας σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του ελληνικού ροκ και εν γένει του σύγχρονου έντεχνου λαϊκού τραγουδιού, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Τα τραγούδια του «Διδυμότειχο μπλουζ», «Πόσο σε θέλω», «Και τι ζητάω», «Εκεί στο Νότο», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Tερατάκια τσέπης», «Έλα ψυχούλα μου» και «Μικρός Τιτανικός» λατρεύτηκαν από τον κόσμο.

Ο αγαπημένος Λαυρέντης της ελληνικής μουσικής ξεκίνησε τη διαδρομή του στο χώρο στα μέσα της δεκαετίας του ’70, αρχικά με το συγκρότημα P.L.J. Band και στην συνέχεια με τους «Τερμίτες», ενώ από το 1989.

Ο αγαπητός τραγουδοποιός και τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 63 ετών, τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019.

Ακούστε μερικά από τα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που άφησαν εποχή:

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω… (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.