Λαζάρου: Προσοχή, απάτη με τον γνωστό σεφ και τη ΔΕΗ!

Επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομα του Λευτέρη Λαζάρου και την ΔΕΗ για να στήσουν απάτη και να κοροϊδέψουν ανυποψίαστους πολίτες.

Έκκληση στον κόσμο να μην «χάψει» την απάτη που έχουν στήσει κάποιοι χρησιμοποιώντας το όνομά του, αλλά και την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), έκανε μέσω του ALPHA ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο γνωστός σεφ  μίλησε στην εκπομπή «ΣαββατοΚύριακο με τον Μάνεση» που παρουσιάζει ο Νίκος Μάνεσης και προειδοποίησε τους πολίτες να μην πιστέψουν την ψεύτικη διαφήμιση που χρησιμοποιεί το όνομά του στο Facebook.

Αρχικά ο Λευτέρης Λαζάρου ξεκίνησε να μιλάει κάνοντας χιούμορ: «Προσέξτε πώς μιλάτε, είμαι συνέταιρος της ΔΕΗ», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όλοι. Δυστυχώς δεν μπορείς να προφυλαχτείς, έχει συμβεί σε πολλούς. Είχε συμβεί και πριν δυο μήνες, πήγαμε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά είναι στο εξωτερικό οι επιτήδειοι. Ξανά ο δικηγόρος μου χθες μίλησε με τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει την υπόθεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν γίνομαι ρεντίκολο γιατί ο κόσμος ξέρει αλλά εγώ φοβάμαι για τον κόσμο. Το βλέπω εξαιρετικά αδύνατο. Γι΄αυτό πήρα αυτή τη δημοσιότητα για να μάθει ο κόσμος».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ