«Λέανδρος»: Σε ολικό παγετό η Βόρεια Ελλάδα!


Στέλιος Ανδρικάκης

«Λέανδρος»: Σε ολικό παγετό η Βόρεια Ελλάδα!


Με… μανία χτύπησε η κακοκαιρία «Λέανδρος» στη Βόρεια Ελλάδα, με τα φαινόμενα να γίνονται ακόμα πιο έντονα τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία που θα πλήξει πολύ μεγάλο κομμάτι της χώρας τόσο σήμερα αλλά και αύριο, θα φέρει χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αυτές, θα πέσουν ακόμα περισσότερο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τα επίπεδα πλέον να βρίσκονται κάτω από τα κανονικά για την εποχή.

Αυτό σημαίνει ότι η Βόρεια Ελλάδα θα…μπει σε ολικό παγετό, με τον υδράργυρο να πέφτει ακόμα και κάτω από το μηδέν.

Οι ψυχρές αέριες μάζες φτάνουν σε πολλές περιοχές της χώρας και εκτός από την έντονη πτώση της θερμοκρασίας θα δούμε και χιονοπτώσεις.

Μάλιστα, χιόνια θα έχουμε μέχρι και στα ορεινά της Κρήτης, αλλά και σε ημιορεινές ή και πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα βόρεια προάστια της Αττικής. Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί όμως από την τροχιά που τελικά θα ακολουθήσουν αυτά τα βαρομετρικά χαμηλά.

«Λέανδρος»: Προειδοποιεί η ΕΜΥ για την κακοκαιρία

Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη για τον καιρό της ΕΜΥ, το πρώτο κύμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή με τις περιοχές χιονοπτώσεων να είναι κυρίως στα κεντρικά, ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου έως και το βράδυ, θα επηρεαστούν οι περιοχές από Θεσσαλία και νοτιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετρό: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση σε σταθμάρχη από αρνητές μάσκας (vid)


Sportime Extras