ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λέανδρος»: Σε ολικό παγετό η Βόρεια Ελλάδα!

«Χτυπάει» τη Βόρεια Ελλάδα η κακοκαιρία «Λέανδρος» και βυθίζει σε ολικό παγετό και ψύχος πολύ μεγάλο κομμάτι της χώρας!
«Λέανδρος»: Σε ολικό παγετό η Βόρεια Ελλάδα!

Με… μανία χτύπησε η κακοκαιρία «Λέανδρος» στη Βόρεια Ελλάδα, με τα φαινόμενα να γίνονται ακόμα πιο έντονα τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία που θα πλήξει πολύ μεγάλο κομμάτι της χώρας τόσο σήμερα αλλά και αύριο, θα φέρει χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αυτές, θα πέσουν ακόμα περισσότερο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τα επίπεδα πλέον να βρίσκονται κάτω από τα κανονικά για την εποχή.

Αυτό σημαίνει ότι η Βόρεια Ελλάδα θα…μπει σε ολικό παγετό, με τον υδράργυρο να πέφτει ακόμα και κάτω από το μηδέν.

Οι ψυχρές αέριες μάζες φτάνουν σε πολλές περιοχές της χώρας και εκτός από την έντονη πτώση της θερμοκρασίας θα δούμε και χιονοπτώσεις.

Μάλιστα, χιόνια θα έχουμε μέχρι και στα ορεινά της Κρήτης, αλλά και σε ημιορεινές ή και πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα βόρεια προάστια της Αττικής. Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί όμως από την τροχιά που τελικά θα ακολουθήσουν αυτά τα βαρομετρικά χαμηλά.

«Λέανδρος»: Προειδοποιεί η ΕΜΥ για την κακοκαιρία

Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη για τον καιρό της ΕΜΥ, το πρώτο κύμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή με τις περιοχές χιονοπτώσεων να είναι κυρίως στα κεντρικά, ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου έως και το βράδυ, θα επηρεαστούν οι περιοχές από Θεσσαλία και νοτιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετρό: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση σε σταθμάρχη από αρνητές μάσκας (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Λέανδρος»: Σε ολικό παγετό η Βόρεια Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.