ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Εσείς που με κοιτάτε, ξέρετε τι μου έχετε κάνει»!

Ξέσπασε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σχολιάζοντας τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική βία στον χώρο του θεάτρου, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Εσείς που με κοιτάτε, ξέρετε τι μου έχετε κάνει»!

Ξέσπασε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σχολιάζοντας τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική βία στον χώρο του θεάτρου, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1 την Παρασκευή (12/2), ξέσπασε στον αέρα για το θέμα των ημερών, την σεξουαλική παρενόχληση και την ψυχολογική βία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, κοίταξε ευθεία τον φακό και απευθύνθηκε στους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες που έχουν ασκήσει και στον ίδιο βία στο παρελθόν.

«Τα ξέρουμε όλοι. Μας έχουν δέσμιους, ότι αν βγούμε και μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας. Εγώ μίλησα, το κόστος το πήρα, η προσωπική μου διαδρομή το δείχνει.

Εσείς που μου έχετε κάνει αυτά τα πράγματα που μου έχετε κάνει, έχετε επέμβει στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που έχετε επέμβει, το γνωρίζετε καλά. Εσείς που με κοιτάτε!

Και όσοι βγαίνουν και τους ακούτε, γνωρίζετε τι έχουν κάνει, δεν χρειάζεται να τα πούμε», είπε με έντονο ύφος ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και συνέχισε:

«Υπήρξα τρεις φορές με ηθοποιούς και σκηνοθέτες που ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους Απορώ με κάποια πράγματα που δεν λέγονται και που δεν ακούγονται. Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει. Δεν με αφήνει το νομοθετικό πλαίσιο να παρέμβω γιατί πρέπει να έχω βιασθεί ή να είμαι θύμα ή μάρτυρας σε περιστατικό.

Υπάρχει μια ολική επαγγελματική εξόντωση με έναν τρόπο που δεν υπάρχουν λόγια να ειπωθεί. Είναι τέτοιες οι καλύψεις που είχαν φροντίσει αυτοί οι άνθρωποι να βρουν που πρέπει να υπάρχουν πολλές καταγγελίες, όπως γίνεται τώρα, να συγκριθούν και να δοθεί η απάντηση.

Έχω υποστεί τη βία και τη δράση τους στην προσωπική μου ζωή. Οι ίδιοι άνθρωποι, όταν έγινα αναγνωρίσιμος, ήρθαν και μου έκαναν πρόταση. Και τους είπα «δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο; Να μην τολμήσετε ξανά να ασχοληθείτε μαζί μου». Το έκλεισα».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Εσείς που με κοιτάτε, ξέρετε τι μου έχετε κάνει»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.