ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέρος φωτιά: Εγκλωβισμένοι σε παραλία

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στη Λέρο
Λέρος φωτιά: Εγκλωβισμένοι σε παραλία

Λέρος φωτιά: Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Μερικιά Λακκίου, στη Λέρο και κατακαίει το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού.

Όπως γίνεται γνωστό, ο δρόμος προς την παραλία έχει κλείσει, με αρκετούς πολίτες να έχουν εγκλωβιστεί κοντά στη θάλασσα.

Προληπτικά έχει αρχίσει και η εκκένωση κάποιες πτερύγων του νοσοκομείου της Λέρου, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πότε ανοίγουν τα σχολεία τη νέα χρονιά

Λέρος φωτιά: Η πυροσβεστική ήδη έχει αρχίσει τις έρευνες για το συμβάν, αφού υπάρχουν καταγγελίες πως η φωτιά άρχισε από τσιγάρο που πέταξε κάποιος.

Στη Λέρο δεν υπάρχει πυροσβεστικό κλιμάκιο, παρά μόνο ένας εποχικός πυροσβέστης που έσπευσε μαζί με υπαλλήλους του δήμου και υδροφόρες για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ενώ στο νησί έχει ήδη μεταφερθεί πεζοπόρο τμήμα με 8 πυροσβέστες, με σούπερ πούμα από τη Σάμο και 3 υδροφόρες ΟΤΑ και Πολεμικού Ναυτικού.

Η φωτιά ήταν σε χαμηλή βλάστηση, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι της έδωσαν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέρος φωτιά: Εγκλωβισμένοι σε παραλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.