ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέρος – Κυνική ομολογία: «Βιάζαμε τα παιδιά μας και… το απολαμβάναμε» (vid)

Φρίκη στην περιοχή Πλάκα της Λέρου! Γονείς τέρατα παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια… Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν ύστερα από την ομολογία των γονιών που παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα… το απολάμβαναν! «Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και...
Λέρος – Κυνική ομολογία: «Βιάζαμε τα παιδιά μας και… το απολαμβάναμε» (vid)

Φρίκη στην περιοχή Πλάκα της Λέρου! Γονείς τέρατα παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια…

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν ύστερα από την ομολογία των γονιών που παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα… το απολάμβαναν!

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν», παραδέχτηκαν κυνικά οι κατηγορούμενοι.

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι το γεγονός ότι υπήρχαν από το προηγούμενο έτος καταγγελίες για την δράση των δύο γονέων – τεράτων, ωστόσο, ενώ πολλοί φέρονταν να γνώριζαν, επέλεγαν τελικά να μην μιλήσουν, αποσιωπώντας έτσι το μαρτύριο για 4 παιδιά που συνεχίζονταν εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, στον εισαγγελέα της Κω και κατά τη διάρκεια της προσαγωγής τους προσπαθούσαν να κρύψουν τα πρόσωπα τους.

Οι κατηγορούμενοι κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι, το 8χρονο αγόρι και τον 17χρονο γιο τους που είχε πρόβλημα νοητικής στέρησης. Το μεγαλύτερο παιδί που είναι 25 χρονών είχε εγκαταλείψει το σπίτι που εκτυλίσσονταν το συνεχιζόμενο μαρτύριο για τα αδέλφια του.

Η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της 14χρονης αναγκάστηκαν να την πάνε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού.Εκεί εξετάστηκε από Παιδίατρο και Γυναικολόγο, που ανακάλυψαν ότι το παιδί είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέρος – Κυνική ομολογία: «Βιάζαμε τα παιδιά μας και… το απολαμβάναμε» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.