ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο στην περιοχή της Γέρας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στη Λέσβο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γέρας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lesvosnews.net, το τροχαίο έγινε ανάμεσα σε δύο μηχανές, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και των δύο οδηγών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο Μαζαράκι Αχαΐα: Στο σημείο βρίσκονται 25 πυροσβέστες (pic)...
Λέσβος: Δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο στην περιοχή της Γέρας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στη Λέσβο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γέρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lesvosnews.net, το τροχαίο έγινε ανάμεσα σε δύο μηχανές, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και των δύο οδηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο Μαζαράκι Αχαΐα: Στο σημείο βρίσκονται 25 πυροσβέστες (pic)

Συγκεκριμένα, ο ένας που βρισκόταν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κινούνταν παράλληλα με αυτοκίνητο, ενώ στην πορεία στην ευθεία του δρόμου παρέσυρε ένα παπάκι που προπορευόταν με τραγική συνέπεια να χάσει τη ζωή του κι αυτός και ο οδηγός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο στην περιοχή της Γέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.