ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Έλληνας πυροβόλησε Έλληνα γιατί… φοβήθηκε

Λέσβος: Ένας 44χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμό στον Αφάλωνα και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα.
Λέσβος: Έλληνας πυροβόλησε Έλληνα γιατί… φοβήθηκε

Λέσβος: Παραλίγο τραγωδία στα κτήματα του Αφάλωνα τα μεσάνυχτα της Κυριακής (5/7).

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η σελίδα stonisi.gr Δυο φίλοι κάτοικοι της περιοχής, ένας 44χρονος και ένας 33χρονος για άγνωστους λόγους βρέθηκαν μέσα στη νύχτα σε ελαιοκτήματα στον Αφάλωνα. Εκεί ο 33χρονος δέχθηκε πυροβολισμό στο θώρακα, στην κοιλιά και στον ώμο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα για περεταίρω νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις: Αυξήσεις έως 150 ευρώ σε 400.000 συνταξιούχους – Ποιοι οι δικαιούχοι

Ως δράστης της επίθεσης ταυτοποιήθηκε 49χρονος κάτοικος Αφάλωνα επίσης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν με το όπλο στα χέρια μέσα στη νύχτα σε παρακείμενο κτήμα. Πυροβόλησε δε γιατί όπως υποστήριξε «ένιωσε ότι απειλείται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνα Αρναούτη: Το μυθικό ποσό που διεκδικεί για το δυστύχηµα µε τον Παντελίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Έλληνας πυροβόλησε Έλληνα γιατί… φοβήθηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.