ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Φωτιά κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Η Λέσβος δοκιμάζεται και μαίνεται η φωτιά στα βουνά της Θερμής στην ανατολική πλευρά του νησιού. Μάλιστα οι φλόγες καίνε πολύ κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, οι οποίες από τη 1:οο το μεσημέρι κατακαίνε δασική έκταση. Η Λέσβος και πιο συγκεκριμένα η Θερμή δοκιμάζονται από τις φλόγες που καίνε από το μεσημέρι της Τρίτης...
Λέσβος: Φωτιά κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Η Λέσβος δοκιμάζεται και μαίνεται η φωτιά στα βουνά της Θερμής στην ανατολική πλευρά του νησιού. Μάλιστα οι φλόγες καίνε πολύ κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, οι οποίες από τη 1:οο το μεσημέρι κατακαίνε δασική έκταση.

Η Λέσβος και πιο συγκεκριμένα η Θερμή δοκιμάζονται από τις φλόγες που καίνε από το μεσημέρι της Τρίτης (21/7) δασική έκταση.

Μάλιστα μόλις έπεσε το σκοτάδι έκανε δυσκολότερη τη δουλειά των πυροσβεστών, μιας και τα αεροπλάνα και το ελικόπτερο που επιχειρούσαν στην κατάσβεση σταμάτησαν να ρίχνουν νερό.

Έτσι άρχισε η μάχη με τις φλόγες των επίγειων τμημάτων, που θα επιχειρούν κόντρα στους ανέμους που πνέουν στην περιοχή, προσπαθώντας να μη φτάσει η φωτιά σε παρακείμενη δύσβατη ρεματιά.

Στη μάχη με τη φωτιά συμμετέχουν πυροσβέστες και εθελοντές καθώς και εργαζόμενοι με υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου Μυτιλήνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Φωτιά κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.