ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Οκτώ κρούσματα μεταξύ μεταναστών στην Εφταλού!

Σε τεστ θα υποβληθούν οι 70 συνολικά αλλοδαποί που βρίσκονται σε καραντίνα
Λέσβος: Οκτώ κρούσματα μεταξύ μεταναστών στην Εφταλού!

Οκτώ κρούσματα με κορoνοϊό έχουν διαπιστωθεί μεταξύ αλλοδαπών, που παραμένουν σε καραντίνα στην Εφταλού της Λέσβου, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του Star, Γιάννη Ευσταθίου.

Λέσβος: Πρόκειται για δύο που ήδη έχουν ανακοινωθεί επίσημα, συν άλλα 6, που διαπιστώθηκαν μετά τη διενέργεια τεστ.

Σε τεστ θα υποβληθούν και οι 70 συνολικά αλλοδαποί που παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στην Εφταλού (51 καινούργιοι και 19 που είχαν έρθει στις αρχές Απριλίου), Αφγανοί και Αφρικανοί.

Δυστυχώς στη Λέσβο, μπορούν να γίνουν μόνο έως 15 τεστ για κορονοϊό σε καθημερινή βάση και πέραν των αλλοδαπών, υποβάλλονται και ντόπιοι.

Μόρια: Εννέα αλλοδαποί άρπαξαν κατσίκα από αγρόκτημα και την έσφαξαν

Αντιθέτως, αρνητικά βγήκαν τα τεστ για τους λιμενικούς που τους περισυνέλεξαν, καθώς και για την πρόεδρο της κοινότητας Σκαλοχωρίου και μια φίλη της, οι οποίες φιλοξένησαν δύο προσφυγόπουλα, ηλικίας 3 και 4 ετών.

ΠΗΓΗ: star.gr

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Οκτώ κρούσματα μεταξύ μεταναστών στην Εφταλού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.