ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεβέντης για Τσίπρα και Κοτζιά: «Βλέπω δικαστήρια στο μέλλον»

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στον ΣΚΑΪ
Λεβέντης για Τσίπρα και Κοτζιά: «Βλέπω δικαστήρια στο μέλλον»

Την άποψη πως θα υπάρξει εξεταστική επιτροπή για τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Κοτζιά, εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Βλέπω δικαστήρια στο μέλλον.Εγώ ρώτησα τον Κοτζιά στη Βουλή:Εχεις απόφαση συμβουλίου αρχηγών ή δημοψήφισμα και μου απάντησε “όχι” και τότε εγώ του είπα έκανες ό,τι σου κατέβασε η γκλάβα σου. Αν έχετε επιχειρήματα κατεβείτε στο λαό και πείστε τον», υπογράμμισε o Βασίλης Λεβέντης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο χρέος:

«Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό, δεν είναι επίτευγμα. Δεν θα άφηναν την Ελλάδα να πτωχεύσει. Η νέα εποχή χρειάζεται επενδύσεις. Αν πιστεύει ο Τσίπρας ότι με περικοπή μισθών και συντάξεων και με επιδόματα θα υπάρξει επόμενη ημέρα, πλανάται».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβέντης για Τσίπρα και Κοτζιά: «Βλέπω δικαστήρια στο μέλλον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.