ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιάγκας: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του

«Παρέμβαση» με τρικάκια στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή...
Λιάγκας: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του

Επίθεση από τον Ρουβίκωνα δέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο σπίτι του, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, υπήρξε «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή. Εξαιτίας των σχολίων που είχε κάνει ο ίδιος και συνεργάτες του στην εκπομπή για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί φοιτήτρια στη Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Με την ανακοίνωση του Φεμινιστικού Τομέα Ρουβίκωνα να αναφέρει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – GNTM: Η Ασημίνα έσπασε την σιωπή της (vid)

«Γιατί στην απόλυτη infotainment εκπομπή, μέσα σ’ ένα δίωρο χωρούν όλα! Όλως παραδόξως θα συμφωνήσουμε και σε κάτι με την ιδιωτική τηλεόραση, εν προκειμένω με το μεσημεριανάδικο του Λιάγκα στον ΣΚΑΙ.

Ότι όλα τα τηλεσκουπίδια μπορούν να χωρέσουν στην ατζέντα-κάδο, αφού άλλωστε δεν τους ξεφεύγει τίποτα.

Η παρέμβαση στο σπίτι του Λιάγκα και τα όσα επιλέξαμε να του μεταφέρουμε μέσω του γραπτού λόγου, θεωρούμε ότι είναι μία από αυτές τις στιγμές αντίστασης και καθημερινού φεμινιστικού αγώνα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιάγκας: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.