ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιανεμπόριο – Νέες εισηγήσεις λοιμωξιολόγων: Click away Θεσσαλονίκη, ανοιχτά Αχαΐα, κλειστά Κοζάνη

Άνοιγμα στο λιανεμπόριο στην Αχαΐα με ραντεβού και sms, λειτουργία των καταστημάτων με click away στην Θεσσαλονίκη εισηγήθηκαν οι ειδικοί.
Λιανεμπόριο – Νέες εισηγήσεις λοιμωξιολόγων: Click away Θεσσαλονίκη, ανοιχτά Αχαΐα, κλειστά Κοζάνη

Άνοιγμα στο λιανεμπόριο στην Αχαΐα με ραντεβού και sms, λειτουργία των καταστημάτων με click away στην Θεσσαλονίκη εισηγήθηκαν οι ειδικοί.

Η εισήγηση των ειδικών για το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη – Τι εισηγούνται για mail και μετακίνηση από δήμο σε δήμο.

Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Αχαΐα μόνο με ραντεβού και sms στο 13032 εισηγήθηκαν οι ειδικοί που συνεδρίαζαν από το πρωί της Παρασκευής, 9 Απριλίου.

Την ίδια στιγμή, η εισήγηση των ειδικών για τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη προτείνουν να λειτουργήσουν μόνο με τη μέθοδο του click away ενώ για την Κοζάνη, όπου η επιδημιολογική εικόνα λόγω του κορονοϊού είναι πιο επιβαρυμένη η εισήγηση των ειδικών είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να παραμείνουν κλειστά τα mall σε όλη τη χώρα, καθώς δεν θεωρούν ότι πρέπει να ανοίξουν ενώ την ίδια άποψη έχουν και για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο που επιτρέπονται με κωδικό 6 στο sms 13033 μόνο για τα Σαββατοκύριακα.

Έτσι, με δεδομένο ότι η κυβέρνηση έχει αναφέρει ότι θα λάβει τις αποφάσεις της – πάντα με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών – από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου.

Μαζί με το άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή στα θρανία μόνο για τους μαθητές των Λυκείων θα ανοίξουν και τα μαγαζιά στην Αχαΐα και με click in shop και με click away – αλλά μόνο με ραντεβού και μήνυμα στο 13032 -, με click away θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη ενώ κλειστό θα παραμείνει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη, μέχρι την επόμενη σύσκεψη των επιδημιολόγων.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, παρά το γεγονός ότι στο τραπέζι της σύσκεψης των λοιμωξιολόγων είχε πέσει το θέμα της μετακίνησης από δήμο σε δήμο και τις καθημερινές με αυτοκίνητο με κωδικό 6 στο 13033, αυτό φαίνεται να μην γίνεται, καθώς οι ειδικοί εισηγήθηκαν αρνητικά.

Ετσι, οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο μόνο τις καθημερινές – από Δευτέρα έως Παρασκευή – θα γίνονται μόνο για επισκέψεις σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής με sms στο 13033 αλλά και για επισκέψεις (εντός τριώρου) για τα καταστήματα με sms στο 13032.

Οι ειδικοί εισηγήθηκαν να παραμείνουν κλειστά τα mall σε όλη τη χώρα.

Πηγή: ethnos.gr 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιανεμπόριο – Νέες εισηγήσεις λοιμωξιολόγων: Click away Θεσσαλονίκη, ανοιχτά Αχαΐα, κλειστά Κοζάνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.