ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: «Αν είμαι επικίνδυνο άτομο θα πρέπει να το αποφασίσει η ιστορία»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, χωρίς επί της ουσίας να απαντήσει στις καταγγελίες που του αποδίδονται τις τελευταίες ημέρες.
Λιγνάδης: «Αν είμαι επικίνδυνο άτομο θα πρέπει να το αποφασίσει η ιστορία»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσω του ΜEGA απάντησε στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, μετά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της.

Τη δική του απάντηση, μέσω του MEGA, σε όσα είπε για εκείνον η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έδωσε ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, χωρίς όμως επί της ουσίας να απαντήσει στις καταγγελίες που του αποδίδονται τις τελευταίες ημέρες.

Ο Λιγνάδης εξηγεί πως «το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί».

Ακόμα, υπογραμμίζει πως «να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Όσα δήλωσε αναλυτικά:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω.

Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη.

Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε.

Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιγνάδης: «Αν είμαι επικίνδυνο άτομο θα πρέπει να το αποφασίσει η ιστορία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.