ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: Απολογείται, απορρίφθηκε η ένσταση

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου για να απολογηθεί για τις κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή.  Ο ηθοποιός και σκηνοθέτη,  Δημήτρης Λιγνάδης δηλώνει αθώος στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, απορρίπτοντας τις κατηγορίες για βιασμό. Η ένσταση ακυρότητας της προδικασίας, που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, απορρίφθηκε με βούλευμα του...
Λιγνάδης: Απολογείται, απορρίφθηκε η ένσταση

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου για να απολογηθεί για τις κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτη,  Δημήτρης Λιγνάδης δηλώνει αθώος στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, απορρίπτοντας τις κατηγορίες για βιασμό. Η ένσταση ακυρότητας της προδικασίας, που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, απορρίφθηκε με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου.

Το συμβούλιο πλημμελειοδικείων απέρριψε την ένσταση ακυρότητας κατά της προδικασίας που είχε καταθέσει. Οι δικαστές δεν έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του και έκριναν πως όλα στη διαδικασία έγιναν δικονομικά σωστά.

Υπενθυμίζεται ότι η ένσταση αφορούσε στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε κριθεί να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιγνάδης: Απολογείται, απορρίφθηκε η ένσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.