ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: Νέα μήνυση εις βάρος του για βιασμό (vid)

Αντιμέτωπος με νέα μήνυση για βιασμό είναι ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου που κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης. 
Λιγνάδης: Νέα μήνυση εις βάρος του για βιασμό (vid)

Λιγνάδης: Αντιμέτωπος με νέα μήνυση για βιασμό είναι ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου που κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης. 

Ακόμη ένα πρόσωπο κατέφυγε στην ελληνική Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης υπήρξε θύτης σε υπόθεση βιασμού. Δεν σχετίζεται με το χώρο του θεάτρου.

Να σημειώσουμε ότι η καταγγελλόμενη πράξη παραμένει ποινικά «ενεργή» για τη δικαιοσύνη  και κατατέθηκε σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Η μήνυση αφορά την κατηγορία του βιασμού με τον μηνυτή να ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής είναι Έλληνας και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ δεν ήταν ανήλικός κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης

Η υπόθεση, που αποτελεί νέα δικογραφία χωριστή από τις δύο που χειρίζεται η 19η τακτική ανακρίτρια, ερευνάται από τους εισαγγελικούς λειτουργούς ώστε να εξεταστεί η βασιμότητα των ισχυρισμών του μηνυτή και ακολούθως να κριθεί η περαιτέρω ποινική αντιμετώπιση της.

Με την κατάθεση της μήνυσης πλέον γίνονται τρεις οι υποθέσεις καταγγελιών για βιασμό που απασχολούν την Δικαιοσύνη, με τις δύο προηγούμενες να είναι αυτές που οδήγησαν στη σύλληψη και προφυλάκιση του κατηγορουμένου.

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιγνάδης: Νέα μήνυση εις βάρος του για βιασμό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.