ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: Το μήνυμα του Βασίλη μετά την προφυλάκιση: «Η αλήθεια πάντα νικάει! Όχι άλλα παιδιά»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε μετά τις σοβαρές κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και ο Βασίλης αισθάνεται δικαιωμένος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης δέχθηκε την πρώτη μηνυτήρια αναφορά από τον 40χρονο σήμερα Βασίλη, με τον τελευταίο να στέλνει κι ένα μήνυμα μετά την είδηση της προφυλάκισης του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού. Παράλληλα μέσα από το Facebook o Βασίλης ευχαρίστησε άπαντες για...
Λιγνάδης: Το μήνυμα του Βασίλη μετά την προφυλάκιση: «Η αλήθεια πάντα νικάει! Όχι άλλα παιδιά»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε μετά τις σοβαρές κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και ο Βασίλης αισθάνεται δικαιωμένος.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δέχθηκε την πρώτη μηνυτήρια αναφορά από τον 40χρονο σήμερα Βασίλη, με τον τελευταίο να στέλνει κι ένα μήνυμα μετά την είδηση της προφυλάκισης του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού.

Παράλληλα μέσα από το Facebook o Βασίλης ευχαρίστησε άπαντες για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχτηκε.

«Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος συγκλόνισε με την ιστορία του στην εκπομπή Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, όπως υποστηρίζει, σε ηλικία 15 ετών.

Ο Βασίλης είναι ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, ασέλγεια και κακοποίηση ανηλίκου όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Σήμερα ζει μόνιμα στο εξωτερικό και μετά από τις καταγγελίες που έγιναν από άλλους ηθοποιούς πήρε τη δύναμη και προσέφυγε στη δικαιοσύνη, με μοναδικό στόχο να προστατέψει νέα πιθανά θύματα του σκηνοθέτη.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Λιγνάδης: Μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιγνάδης: Το μήνυμα του Βασίλη μετά την προφυλάκιση: «Η αλήθεια πάντα νικάει! Όχι άλλα παιδιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.