Επιστολή καταγγελίας προς το Αρσάκειο φαίνεται πως ετοιμαζόταν να στείλει ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν τη σύλληψη του!

Λιγνάδης: Ο Δημήτρης Λιγνάδης που πρόσφατα είδε να γίνεται άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του με δικαστικό βούλευμα φαίνεται πως είχε σκοπό να στείλει προς το Αρσάκειο μια επιστολή καταγγελίας, καθώς κάτι τέτοιο εντόπισαν οι έρευνες στο σπίτι του.

Όπως φέρνει στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ του news247 στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκε μια επιστολή που δημιουργεί έντονα ερωτήματα, καθώς φανερώνει την επιθυμία του να καταγγείλει ορισμένα πράγματα.
Επιστολή εντός φακέλου από το γραφείο του Προέδρου της Εν Αθήναις Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, με παραλήπτη τον “Κύριον Δημήτρη Λιγνάδη” και την ένδειξη Ι.Α.Χ.  (Ιδίαις Αυτού Χερσίν), βρέθηκε στο υλικό που είχε κατασχέσει η αστυνομία, αρχές Μαρτίου, στο σπίτι του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Η επιστολή που βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη 

Το περιεχόμενο του φακέλου είναι μία ανυπόγραφη, ιδιόγραφη επιστολή, χωρίς ημερομηνία, που απευθύνεται προς τον Κο Πρόεδρο, καταγγέλλει ερωτικές ιστορίες του Δημήτρη Λιγνάδη με μαθήτριες του σχολείου και τον καλεί να πάρει μέτρα του.

Η επιστολή, που βρέθηκε στο σπίτι του εντός του φακέλου αναφέρει αυτολεξεί τα εξής:

Κε Πρόεδρε,

«Ξέρω ότι λόγω πολύπλευρης δραστηριότητας δεν παρακολουθείτε στενά τα σχολικά δρώμενα. Ως Πανεπιστημιακός δάσκαλος όμως έχετε υποχρέωση να γνωρίζετε τα θέματα που έχουν σχέση με τις ηθικές αρχές του σχολείου. Σας μιλώ για το Δ. Λιγνάδη που βρίσκεται εκεί με την ανοχή σας και μερικών άλλων και διευθύνει το θεατρικό τμήμα. Ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε ήδη να είχε απομακρυνθεί για να μην παρασύρει και άλλες μαθήτριες σε ερωτικές ιστορίες. Το ξέρουν γονείς, μαθητές, καθηγητές αλλά σιωπούν. Συστηματικά το άτομο αυτό μεταφέρει στο σπίτι του μαθήτριες με όλες τις οδυνηρές συνέπειες. Δώστε δυναμική λύση για να μην συνεχίσουν αυτά τα οδυνηρά περιστατικά. Για τη φήμη τη δική σας και του σχολείου μας».