ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: Βρίσκεται στη ΓΑΔΑ – Αναβολή κατάθεσης ζήτησε ο Κούγιας

Λιγνάδης: Ετοιμάζεται η υπερασπιστική του γραμμή, τι αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας.
Λιγνάδης: Βρίσκεται στη ΓΑΔΑ – Αναβολή κατάθεσης ζήτησε ο Κούγιας

Λιγνάδης: Ετοιμάζεται η υπερασπιστική του γραμμή, τι αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας.

Λιγνάδης: Για τρίτη μέρα έμεινε στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, ο Δημήτρης Λιγνάδης, με τις καταγγελίες πάντως να πληθαίνουν.

Τουλάχιστον άλλο ένα πρόσωπο μπαίνει στο κάδρο και αναμένεται να κινηθούν διαδικασίες και γι αυτό. Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο έχει πάρει διαστάσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη να εκπροσωπείται πλέον νομικά από τον Αλέξη Κούγια. Ο σκηνοθέτης – ηθοποιός, κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, πρόκειται να καταθέσει στην ανακρίτρια την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο, ο Κούγιας θα ζητήσει να γίνει την Πέμπτη, για να μελετήσει τη δικογραφία, αφήνοντας, παράλληλα, «παράθυρο» να μην αναλάβει την υπόθεση, αν δεν πειστεί για την αθωότητα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο μεταξύ, αναμένεται η έκδοση ενός ακόμη εντάλματος για σύλληψη ηθοποιού, ο οποίος καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό. Όπως ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Εμμανουήλ Ροδουσάκης, θεσμικά ακόμη δεν έχει κάποια ενημέρωση για την ουσία της καταγγελίας σε βάρος του εντολέα του. Και γι’ αυτό η πλευρά του 37χρονου ηθοποιού περιμένει στο πλαίσιο της διαδικασίας να κληθεί, να λάβει γνώση και στη συνέχεια να τοποθετηθεί.

Στο ερώτημα αν ο 37χρονος ηθοποιός που παίζει αυτή τη στιγμή σε τηλεοπτική σειρά βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο, ο συνήγορος υπεράσπισής του είναι κατηγορηματικός: «Δεν ισχύει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι κάτι που το διαψεύδω κατηγορηματικά. Μάλιστα, πριν από λίγο ήταν στο γραφείο και μιλούσαμε για την υπόθεση».

Από την πλευρά του 37χρονου ηθοποιού δεν θα γίνει καμία δήλωση για την υπόθεση μέχρι να ενημερωθεί ο συνήγορός του και ο μηνυόμενος για την υπόθεση. «Το μόνο που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι ότι έχει διαταχθεί προανακριτική εξέταση και απλά περιμένω να κληθούμε για την υπόθεση».

Lockdown: Η νέα διορία και το sms για τα ψώνια – Η λειτουργία της αγοράς

Survivor Highlights 23/2: Κόντρες χωρίς προηγούμενο σε Κόκκινους και Μπλε – Δεν άντεξε η Ελευθερία και ξέσπασε σε λυγμούς (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιγνάδης: Βρίσκεται στη ΓΑΔΑ – Αναβολή κατάθεσης ζήτησε ο Κούγιας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.