ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λυκουρέζος: Ελεύθερος όπως και ο Παναγόπουλος

Και στους δύο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι
Λυκουρέζος: Ελεύθερος όπως και ο Παναγόπουλος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τη Δευτέρα (22/4) οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος. Αμφότεροι αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, σε εγκληματική οργάνωση και σε απόπειρα εκβίασης.

Ο Λυκουρέζος μετά από απολογία ωρών αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικολόπουλου, και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του δύο φορές το μήνα και κατέβαλε ως εγγύηση το ποσό των 50.000 ευρώ.

Σε κλάματα ξέσπασε η κόρη του, Μαρία-Ελένη, ενώ η Νατάσα Καλογρίδη χειροκροτούσε. Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν και φίλοι του. Στον Παναγόπουλο επιβλήθηκε, επίσης, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λυκουρέζος: Ελεύθερος όπως και ο Παναγόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.