ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lion King remake: Βγήκε το trailer (vid)

Η Disney έβγαλε στη δημοσιότητα κάποιες σκηνές από τη νέα ταινία
Lion King remake: Βγήκε το trailer (vid)

Lion King remake: Λίγο έμεινε… Μετράτε κι εσείς αντίστροφα; Μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων ξαναβγαίνει.

Η είδηση είχε διαρρεύσει μήνες πριν.  Στις 22 Νοεμβρίου είχε βγει και το πρώτο teaser trailer. Τώρα, όμως, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο trailer. Έτσι για να μπούμε στο κλίμα.

Υπενθυμίζεται πως το Lion King κυκλοφόρησε το 1994. To remake γίνεται 15 χρόνια μετά. Πρωταγωνιστές φυσικά και πάλι οι Σίμπα και Νάλα, ενώ δεν λείπει ο Σκαρ. Για όποιον ανησυχεί, εννοείται πως υπάρχουν και οι Τιμόν και Πούμπα και ότι ακούγονται και τα γνωστά κομμάτια που τόσο αγαπήθηκαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «The lion sleeps tonight», το οποίο συμπεριλήφθηκε και στο επίσημο trailer! Βρίσκεται, μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Σκηνοθέτης είναι ο Τζον Φαβρό, ο οποίος ήταν και στα Iron Man και Jungle Book. Εντυπωσιακό το κάστινγκ. Ντόναλντ Γκλόβερ (Σίμπα), Μπιγιονσέ (Νάλα), Σεθ Ρόγκαν (Πούμπα), Μπίλι Άινχερ (Τιμόν), Τσιουετέλ Εζιόφορ (Σκαρ), Τζον Όλιβερ (Ζάζου) και Τζέιμς Ερλ Τζόουνς (Μουσάφα).

Πότε αναμένεται να βγει το remake του Lion King; Στις 19 Ιουλίου. Το σκεπτικό, μάλιστα, ίδιο με ό,τι έγινε και σε άλλες κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, βγήκαν ακόμη τα The Jungle Book, Beauty and the Beast και Dumbo. Επίσης, τον Μάιο θα βγει ο Αλαντίν, ενώ το 2020 θα γίνει το remake της Μουλάν.

Τέλος, σε αυτό το πλαίσιο ίσως δούμε αργότερα και το «Η Λαίδη και ο αλήτης», αφού η σκέψη των ανθρώπων της Disney είναι όλες αυτές οι ταινίες να αναβιώσουν η μία μετά την άλλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lion King remake: Βγήκε το trailer (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.