ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιοσίων – Καταδίωξη: Όταν η κλεμμένη BMW παρέσυρε τους μοτοσικλετιστές (vid)

Στην Λιοσίων κατά την διάρκεια καταδίωξης μία κλεμμένη BMW, παρέσυρε στο... διάβα της, δύο μηχανές.
Λιοσίων – Καταδίωξη: Όταν η κλεμμένη BMW παρέσυρε τους μοτοσικλετιστές (vid)

Λιοσίων – Καταδίωξη: Στην Λιοσίων κατά την διάρκεια καταδίωξης μία κλεμμένη BMW, παρέσυρε στο… διάβα της, δύο μηχανές.

Λιοσίων – Καταδίωξη: Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Λιοσίων, όταν κατά την διάρκεια καταδίωξης, μια κλεμμένη BMW, παρέσυρε δύο μοτοσικλετιστές.

Το συγκλονιστικό video από την καταδίωξη στην Λιοσίων, χθες το μεσημέρι, δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Αυτό είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας ενός μαγαζιού που βρίσκεται κοντά στο σημείο που που συνέβη η σύγκρουση και καταγράφει την συγκεκριμένη στιγμή, η οποία μόνο ως τρομακτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Φαίνεται δηλαδή το πως αφού έχει προσκρούσει στην αριστερή πλευρά του δρόμου, πέφτει πάνω σε δύο μηχανές που βρίσκονταν στον δρόμο εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια όπως φαίνεται η αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η ομάδα ΔΙΑΣ που καταδίωκαν την κλεμμένη BMW, περικυκλώνουν το όχημα και συλλαμβάνουν τον δράστη.

Τσιτσιπάς: Επόμενο «εμπόδιο» ο Μουζέτι στο δρόμο προς τον τελικό!

ΗΠΑ – Συρία: «Επιστρέφουν» με την αποστολή νέου στρατιωτικού υλικού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιοσίων – Καταδίωξη: Όταν η κλεμμένη BMW παρέσυρε τους μοτοσικλετιστές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.