ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιοσίων: Σύγκρουση προαστιακού με λεωφορείο! (vid)

Λιοσίων: Συνέβη και αυτό! Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Λιοσίων!
Λιοσίων: Σύγκρουση προαστιακού με λεωφορείο! (vid)

Λιοσίων: Συνέβη και αυτό! Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Λιοσίων!

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου, στην ελεγχόμενη διάβαση στην οδό Λιοσίων και Σιώκου (κοντά στα ΚΤΕΛ Κεντρικής Ελλάδας), συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, ο οδηγός του αστικού λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Β12 Μάρνη – Ανω Λιόσια, λόγω κίνησης είχε σταματήσει το λεωφορείο πάνω στις γραμμές με το πίσω μέρος να είναι εκτεθειμένο.

Ουσιαστικά το λεωφορείο έμεινε πάνω στις γραμμές την ώρα που οι μπάρες έκλειναν, η σήμανση πως σε λίγο περνάει ο προαστιακός.

Ο οδηγός του προαστιακού εμφανίστηκε ψύχραιμος και έτοιμος να αντιδράσει, αφού όταν αντίκρισε το όχημα μπροστά του, κατάφερε να σταματήσει το τρένο. Δεν απέφυγε τη σύγκρουση, αλλά μείωσε τη σφοδρότητά της. Σώζοντας με αυτόν τον τρόπο δεκάδες ζωές.

Το τρένο χτύπησε το όχημα στο πίσω μέρος, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ο συρμός βρήκε πάνω στην τελευταία πόρτα του λεωφορείου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ΑΝΤ1 δεν υπάρχουν τραυματίες,  παρά το γεγονός ότι το λεωφορείο είχε περίπου 30 επιβάτες. Χώρια αυτούς που είχε ο προαστιακός στα βαγόνια του.

Στο σημείο του ατυχήματος έχει σπεύσει το ΕΚΑΒ περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιοσίων: Σύγκρουση προαστιακού με λεωφορείο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.