ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίτσα Πατέρα: Διέρρηξαν το εξοχικό της – Δεν θα πιστεύετε τι της έκλεψαν! (vid)

Θύμα ληστών έπεσε η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος όταν πήγε στο εξοχικό της το περασμένο Σαββατοκύριακο, διαπίστωσε πως την έκλεψαν.
Λίτσα Πατέρα: Διέρρηξαν το εξοχικό της – Δεν θα πιστεύετε τι της έκλεψαν! (vid)

Θύμα ληστών έπεσε η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος όταν πήγε στο εξοχικό της το περασμένο Σαββατοκύριακο, διαπίστωσε πως κάποιος την είχε κλέψει.

Παρά την αρχική ταραχή της η Λίτσα Πατέρα σύντομα κατάλαβε ότι δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας.

Συγκεκριμένα η γνωστή αστρολόγος του ΑΝΤ1, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» την εμπειρία που πέρασε το Σάββατο, όταν πήγε στο εξοχικό της και διαπίστωσε πως την είχαν κλέβει.

«Πήγα το σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω απέναντι τη μπαλκονόπορτα ανοικτή. Κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει… Έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Κοιτάω και βλέπω ότι μου λείπει μόνο η τοστιέρα. Και λέω καλά ο άνθρωπος μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα και δυο μαχαίρια; Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα.

Τελικά ανακαλύψαμε τι έγινε… Μάλλον άνοιξε το παράθυρο, δεν το είχα κλείσει καλά, είδε κάποιος ανοικτή την πόρτα, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα και τα μαχαίρια κι έφυγε», είπε εμφανώς ανακουφισμένος η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίτσα Πατέρα: Διέρρηξαν το εξοχικό της – Δεν θα πιστεύετε τι της έκλεψαν! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.