ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Live Streaming: Ανακοινώσεις του Στέλιου Πέτσα για τον αθλητισμό

Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στην καθιερωμένη ενημέρωση του Στέλιου Πέτσα, οι οποίες θα αφορούν τον αθλητισμό στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μιλήσει στους δημοσιογράφους, προκειμένου να τους ξεκαθαρίσει το σχέδιο της Κυβέρνησης για την επαναφορά του αθλητισμού, μετά την καραντίνα λόγω κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανώγεια – Συγκλονιστική μαρτυρία: Πώς ξεψύχησε ο Ξυλούρης...
Live Streaming: Ανακοινώσεις του Στέλιου Πέτσα για τον αθλητισμό

Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στην καθιερωμένη ενημέρωση του Στέλιου Πέτσα, οι οποίες θα αφορούν τον αθλητισμό στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μιλήσει στους δημοσιογράφους, προκειμένου να τους ξεκαθαρίσει το σχέδιο της Κυβέρνησης για την επαναφορά του αθλητισμού, μετά την καραντίνα λόγω κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανώγεια – Συγκλονιστική μαρτυρία: Πώς ξεψύχησε ο Ξυλούρης

Δείτε σε live streaming τις δηλώσεις του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Live Streaming: Ανακοινώσεις του Στέλιου Πέτσα για τον αθλητισμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.