ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Livestreaming: Οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου

Δείτε σε livestreaming τους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Σε μία άδεια πόλη λόγω των μέτρων για να διακοπεί η διασπορά του κορονοϊού, με την παρουσία τόσο της Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και του Πρωθυπουργού, πραγματοποιείται στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατάθεση στεφάνου. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την τηλεοπτική εικόνα...
Livestreaming: Οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου

Δείτε σε livestreaming τους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σε μία άδεια πόλη λόγω των μέτρων για να διακοπεί η διασπορά του κορονοϊού, με την παρουσία τόσο της Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και του Πρωθυπουργού, πραγματοποιείται στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατάθεση στεφάνου.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την τηλεοπτική εικόνα λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό οι πολιτικοί αρχηγοί κρατούν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Livestreaming: Οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.