ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι άλλο θα δούμε! ΛΟΑΤΚΙ Συνέδριο Αστυνομικών στην Αθήνα!

Κι όμως. Το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνοµικών έρχεται στην Αθήνα!
Τι άλλο θα δούμε! ΛΟΑΤΚΙ Συνέδριο Αστυνομικών στην Αθήνα!

Πριν από περίπου ένα χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία έλαβε μέρος 1ο παγκόσμιο συνέδριο για τα δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ+. Αυτή τη φορά, η χώρα μας παίρνει τη σκυτάλη σε ένα πιο εξειδικευμένο κομμάτι, μιας και θα φιλοξενήσει το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνοµικών.

H Police Action – Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου έχει αναλάβει την διοργάνωση, η οποία θα γίνει στις 16-17 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Περίπου 100 αστυνοµικοί από 17 χώρες της Ε.Ε. (ανάµεσά τους θα βρίσκονται και 15 Έλληνες) εκπροσωπώντας χιλιάδες µέλη της EGPA θα βρίσκονται στην Αθήνα ειδικά για να συµµετάσχουν στο συνέδριο, αλλά και για να λάβουν µέρος, φορώντας κανονικά τις αστυνοµικές στολές τους, στη µεγάλη παρέλαση που παραδοσιακά κλείνει τις εκδηλώσεις του Pride, το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Να σημειωθεί πως η επιλογή της χώρα μας δεν είναι τυχαία, λόγω της υψηλής της θέσης στον πίνακα των χωρών µε προκαταλήψεις έναντι των µη στρέιτ ατόµων.

«Η Ελλάδα είναι η µόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν θέλει τους αστυνοµικούς ΛΟΑΤΚΙ+», δηλώνει ο Μιχάλης Λώλης, ο πρώτος Ελληνας ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως γκέι αστυνοµικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι άλλο θα δούμε! ΛΟΑΤΚΙ Συνέδριο Αστυνομικών στην Αθήνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.