ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Αυστηροί έλεγχοι: Κατέβασαν επιβάτη χωρίς μάσκα από το μετρό (vid)

Lockdown – Αυστηροί έλεγχοι: Σαρωτικούς και αυστηρούς ελέγχους με την παρουσία εισαγγελέων για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων της καραντίνας για τον κορονοϊό θα πραγματοποιεί η Κυβέρνση. Είναι χαρακτηριστικό ότι επιβάτης που δεν φορούσε μάσκα στο μετρό υποχρεώθηκε να κατέβει από τον συρμό. Κι αυτό από τους άλλους επιβάτες που του ζητούσαν να σεβαστεί τα...
Lockdown – Αυστηροί έλεγχοι: Κατέβασαν επιβάτη χωρίς μάσκα από το μετρό (vid)

Lockdown – Αυστηροί έλεγχοι: Σαρωτικούς και αυστηρούς ελέγχους με την παρουσία εισαγγελέων για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων της καραντίνας για τον κορονοϊό θα πραγματοποιεί η Κυβέρνση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι επιβάτης που δεν φορούσε μάσκα στο μετρό υποχρεώθηκε να κατέβει από τον συρμό. Κι αυτό από τους άλλους επιβάτες που του ζητούσαν να σεβαστεί τα μέτρα ασφαλείας.

Παρά το σοκ που προξενεί ο αριθμός των κρουσμάτων, οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι ακόμα το δεύτερο κύμα δεν έχει κορυφωθεί. Τονίζουν μάλιστα ότι τα ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε 80 χιλιάδες στην Αττική και σε 40 χιλιάδες στην Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή οι αρμόδιοι αφήνουν ανοιχτό το διάστημα που θα διαρκέσει η καραντίνα, κάνοντας διαφορετικές εκτιμήσεις, ενώ εξηγούν και ποιο θα ήταν το σκηνικό που θα διαμορφωνόταν αν δεν πηγαίναμε σε lockdown.

Lockdown – Αυστηροί έλεγχοι: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μην σερφάρετε 9 π.μ. με 6 μ.μ. για να μην «κρασάρει» το διαδίκτυο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Αυστηροί έλεγχοι: Κατέβασαν επιβάτη χωρίς μάσκα από το μετρό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.