ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Οριστικό: Νέα παράταση εισηγήθηκαν οι λοιμοξιολόγοι!

Την εισήγηση τους για την πιθανότητα παράτασης του Lockdown έκαναν οι λοιμοξιολόγοι και το μόνο που μένει είναι η απόφαση της κυβέρνησης!
Lockdown – Οριστικό: Νέα παράταση εισηγήθηκαν οι λοιμοξιολόγοι!

Την εισήγηση τους για την πιθανότητα παράτασης του Lockdown έκαναν οι λοιμοξιολόγοι και το μόνο που μένει είναι η απόφαση της κυβέρνησης!

Lockdown: Η παράταση της καραντίνας για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός φαίνεται πως είναι η επιλογή των λοιμοξιολόγων κάτι που αποτελεί και την επίσημη εισήγηση τους προς την Ελληνική Κυβέρνηση.

Παράταση στην επιβολή του lockdown για τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι που συνεδρίασαν το πρωί της Παρασκευής για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Οι 32 της επιτροπής των ειδικών δεν αποφάσισαν ακόμα για το επόμενο διάστημα, οπότε παραμένει στο τραπέζι η ακόμα μεγαλύτερη επέκταση των μέτρων.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα στον κυβερνητικό σχεδιασμό προβλέπεται η παράταση του lockdown στην Αττική κι ακολούθως να ανοίξουν τα καταστήματα σε πρώτη φάση με click away και αμέσως μετά με click in shop και με τη χρήση ξεχωριστού κωδικού sms στο 13032.

Lockdown: Το 13032 «μπαίνει» στις ζωές μας χωρίς… διπλά μηνύματα

Τα κρούσματα που φέρνει ο Κορονοϊός στην Ελλάδα όλο και αυξάνονται και το άνοιγμα για το λιανεμπόριο φαίνεται πως πάει για τις 15 Μαρτίου με ένα νέο αριθμό, το 13032.

Με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι μέχρι σήμερα σχεδιάζεται το άνοιγμα των καταστημάτων τις επόμενες μέρες. Το υπουργείο Ανάπτυξης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλουν αυτό το άνοιγμα να γίνει «σχεδόν» ελεύθερο, χωρίς δηλαδή τη μέθοδο click away και click inside και την είσοδο νέου πενταψήφιου αριθμού για SMS.

Μάλιστα, η πρωτοτυπία αυτή τη φορά θα είναι η εξής: Το σύστημα στο 13032 δεν θα δέχεται δεύτερο SMS μετά την τρίωρη παραμονή στην αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ στο πρώτο μήνυμα που θα στέλνει κανείς στο 13032 θα έρχεται SMS επιβεβαίωσης, εάν προσπαθήσει κανείς να στείλει και δεύτερο δεν θα λαμβάνει επιβεβαίωση οπότε θα καθίσταται άκυρο και το μήνυμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Οριστικό: Νέα παράταση εισηγήθηκαν οι λοιμοξιολόγοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.