ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Αλλαγές σε γάμους και ΚΤΕΟ – Τι ισχύει

Αλλαγές αναφορικά με τα μέτρα που ισχύουν αναφορικά με τα ΚΤΕΟ και τους γάμους, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Lockdown: Αλλαγές σε γάμους και ΚΤΕΟ – Τι ισχύει

Lockdown: Αλλαγές αναφορικά με τα μέτρα που ισχύουν αναφορικά με τα ΚΤΕΟ και τους γάμους, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το Lockdown στην Ελλάδα συνεχίζεται και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, να κάνει νέες ανακοινώσεις αναφορικά με αλλαγές που ισχύουν σε συγκεκριμένα μέτρα.

Ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ανακοινώσει 2.215 νέα κρούσματα και αύξηση των διασωληνωμένων σε 451.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πιστός στο ραντεβού του ανακοίνωσε αλλαγές σε γάμους, αλλά και ΚΤΕΟ. Πιο συγκεκριμένα, οι γάμοι θα τελούνται υπό την παρουσία εως εννιά ατόμων συμπεριλαμβανομένου του θρησκευτικού ή πολιτικού λειτουργού καθώς και του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι στην προχθεσινή ενημέρωση είχε ανακοινωθεί ότι αναστέλλονται οι γάμοι, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα είχαν αποτελέσει εστία κορονοϊού, κάτι που τελικά φαίνεται πως πήραν πίσω επιτρέποντας τους αυστηρά με την παρουσία έως 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου μάλιστα του θρησκευτικού ή πολιτικού λειτουργού καθώς και του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού.

Διευκρινήσεις έκανε και για το ΚΤΕΟ, τονίζοντας πως για τη μετάβαση εκεί δεν υφίστανται οι περιορισμοί που ανακοινώθηκαν για τον κωδικό 2 (μετακίνηση εντός οικείου δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την κατοικία). Για τη μετακίνηση απαιτείται αποστολή SMS με τον κωδικό 2 (ή έντυπη βεβαίωση) καθώς και αποδεικτικό του ραντεβού με το ΚΤΕΟ.

Πάσχα: Έτσι θα γιορτάσουμε φέτος στο χωριό – Τι ισχύει με τις μετακινήσεις εκτός νομού

Επίσημο: Αυξήθηκε η στρατιωτική θητεία – Σε ποιες μονάδες μένει το 9μηνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Αλλαγές σε γάμους και ΚΤΕΟ – Τι ισχύει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.