ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Ανοίγουν τα εποχιακά καταστήματα στις 7 Δεκεμβρίου

Και επίσημα το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε ότι έρχεται το άνοιγμα των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών!
Lockdown: Ανοίγουν τα εποχιακά καταστήματα στις 7 Δεκεμβρίου

Lockdown: Από τις 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπει η κανονική λειτουργία των  επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών, καθώς και η πώλησή τους από τα  σούπερ μάρκετ.

Όλα αυτά σύμφωνα με όσα να αναφέρει επισήμως το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεκαθαρίζοντας ότι θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη λειτουργία τους θα ανακοινωθεί αύριο, 4 Δεκεμβρίου, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας και το ωράριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Έρχεται» παράταση του lockdown ως τις 14 Δεκεμβρίου!

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Φυσικά το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης για την συνέχιση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού θα ανακοινώσει στις 12:30 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταση του lockdown για ακόμη μία εβδομάδα -δηλαδή μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου- προβάλλει ως το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Ανοίγουν τα εποχιακά καταστήματα στις 7 Δεκεμβρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.