ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Ελλάδα: Η πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα!

Η κυβέρνηση πλέον έχει σαν στόχο τα καταστήματα να ανοίξουν στις 6 Απριλίου, γιατί νωρίτερα είναι πλέον δύσκολο.
Lockdown – Ελλάδα: Η πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα!

Lockdown – Ελλάδα: Η κυβέρνηση πλέον έχει σαν στόχο τα καταστήματα να ανοίξουν στις 6 Απριλίου, γιατί νωρίτερα είναι πλέον δύσκολο.

Lockdown – Ελλάδα: Τα κρούσματα του Κορονοϊού στην Ελλάδα συνεχίζουν να είναι υψηλά. Γι’ αυτόν τον λόγο το άνοιγμα της αγοράς πάει όπως φαίνεται πιο πίσω.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που το ΕΣΥ ξεπερνά τα όρια του με 706 διασωληνωμένους να ανακοινώνονται χθες Πέμπτη 25 Μαρτίου και δεκάδες ασθενείς με κορωνοϊό αναμένουν για κρεβάτι σε ΜΕΘ, κάθε συζήτηση για χαλάρωση του lockdown φαντάζει γρίφος.

Η κυβέρνηση ωστόσο διαψεύδει τα σενάρια παράτασης του lockdown μέχρι τα τέλη Απριλίου ελπίζοντας πως τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί θα αρχίζουν να αποδίδουν και το σταδιακό άνοιγμα δραστηριοτήτων θα γίνει πραγματικότητα

Νεότερες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν και να ανακοινωθούν σήμερα Παρασκευή, μετά και την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων.

Αν και το αρχικό σχέδιο της κυβέρνησης ήταν να άνοιγαν τα εμπορικά καταστήματα, είτε με click away είτε με SMS στο νέο πενταψήφιο 13032, στις 29 Μαρτίου, πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό για άνοιγμα στις 6 Απριλίου.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες για άνοιγμα της αγοράς μετά τις 25 Απριλίου, ίσα ίσα για τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς και για λειτουργία της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους όχι στα μέσα Απριλίου, αλλά το Μάιο, μετά το Πάσχα, διαψεύστηκαν άμεσα.

«Τα σενάρια που διακινούνται και μιλούν για απόφαση παράτασης του lockdown ως τις 25 Απριλίου δεν έχουν καμία απολύτως βάση», έλεγαν χθες ειδικότερα κυβερνητικές πηγές.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται από τον Νίκο Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας στις 18:00.

Μπάιντεν για Μητσοτάκη: «Τι είπαμε – Θα έρθει να με επισκεφτεί στις ΗΠΑ»

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Υπάρχουν ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή! (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Ελλάδα: Η πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.