ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown Ελλάδα: Μετά τη Μύκονο τι; – Τι ακούγεται για Πάρο, Ιο, Κρήτη

Σαν «βόμβα» έσκασαν τα νέα μέτρα για τη Μύκονο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές. 
Lockdown Ελλάδα: Μετά τη Μύκονο τι; – Τι ακούγεται για Πάρο, Ιο, Κρήτη

Lockdown Ελλάδα: Σαν «βόμβα» έσκασαν τα νέα μέτρα για τη Μύκονο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές. 

Lockdown Ελλάδα: Νέα έκτακτα μέτρα για τη Μύκονο ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στο νησί.

Οι φήμες για νέα μέτρα πήραν «σάρκα και οστά», με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας να ανακοινώνει την απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:00 το βράδυ, μέχρι τις 06:00 το πρωί, αλλά και την απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Το νησί των ανέμων αναμένεται να είναι μόνο η αρχή για την επιστροφή των μέτρων κατά του κορονοϊού, ανοίγοντας ουσιαστικά τον «Ασκό του Αιόλου».

«Στις 6 περιοχές που κάναμε αναφορά είναι ξεκάθαρη η επιδημιολογική επιβάρυνση. Είμαστε ένα βήμα πριν πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα, θεωρώ όμως ότι μπορούμε να τα αποφύγουμε αν τα επόμενα 24 συντονιστούμε όλοι και γίνει αντιληπτό ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Οι πηγές που κρίνουν το ζήτημα της μεγάλης διασποράς αφορούν τις νέες ηλικίες και προέρχονται από τη διασκέδαση και τις συναθροίσεις. Δεν γίνεται αυτή η αναφορά για να στοχοποιήσουμε επιχειρήσεις ή τρόπους διασκέδασης», σημείωσε χθες (16/7) ο Νίκος Χαρδαλιάς και λίγες μόλις ώρες μετά προέβη σε ανακοινώσεις.

Πάρος, Ίος και Ρέθυμνο, Χανιά ήταν οι υπόλοιπες περιοχές στις οποίες είχε αναφερθεί και φαίνεται ότι και για εκεί θα υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα.

Όλα πιθανότατα θα κριθούν μετά την ανακοίνωση των σημερινών κρουσμάτων και τις επιδημιολογικής εικόνας, η οποία αν παραμείνει υψηλή στις συγκεκριμένες περιοχές, θα φέρει αυτόματα και νέα παρόμοια μέτρα.

Ποια θα είναι αυτά; Η απαγόρευση τόσο της κυκλοφορίας το βράδυ, όσο και της μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετάλλαξη Δέλτα: Τα κρούσματα φέρνουν μέτρα για τους ανεμβολίαστους!

Γκάγκα: «Αν θέλετε να κάνετε παιδιά, εμβολιαστείτε»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι σημαντικός λόγος για απόλυση όταν κάποιος δεν εμβολίαζεται»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown Ελλάδα: Μετά τη Μύκονο τι; – Τι ακούγεται για Πάρο, Ιο, Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.