ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Εύοσμος: Πορεία κατά των μέτρων με σύνθημα κατά της κυβέρνησης (vid)

Σε συνθήκες ολικού lockdown βρίσκεται ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου εδώ και δύο ημέρες, με τους πολίτες να αντιδρούν έντονα στα μέτρα της κυβέρνησης.
Lockdown – Εύοσμος: Πορεία κατά των μέτρων με σύνθημα κατά της κυβέρνησης (vid)

Σε συνθήκες ολικού lockdown βρίσκεται ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου εδώ και δύο ημέρες, με τους πολίτες να αντιδρούν έντονα στα μέτρα της κυβέρνησης.

Οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας για την εφαρμογή αυστηρότερου lockdown στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το Thestival δηλώνουν αγανακτισμένοι με την επιβολή πρόσθετων περιοριστικών μέτρων, ενώ υπέγραψαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους, το οποίο θα κατατεθεί τη Δευτέρα στον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι δε θα δεχθούν την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα όρια του δήμου, κάτι που ωστόσο διέψευσε με ανακοίνωση του ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, χαρακτηρίζοντας τη φήμη πέρας για πέρα αναληθή.

Φωνάζουν συνθήματα όπως «Κάτω η χούντα του κορoνοϊού», ενώ έψαλλαν και τον Εθνικό Ύμνο.

Η πορεία θα κινηθεί σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής και θα καταλήξει εκεί από όπου ξεκίνησε στην πλατεία Ευόσμου.

Την κινητοποίηση παρακολουθούν διακριτικά άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί της Τροχαίας εκτρέπουν την κυκλοφορία για την διευκόλυνση των οδηγών.

Να θυμίσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη κίνηση αντίδρασης των κατοίκων μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Ευόσμου το Σάββατο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Εύοσμος: Πορεία κατά των μέτρων με σύνθημα κατά της κυβέρνησης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.