ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Οι ημερομηνίες για την άρση των μέτρων

Η χαλάρωση του Lockdown, αναμένεται να γίνει με αργά και προσεκτικά βήματα, με βάση την επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδας.
Lockdown: Οι ημερομηνίες για την άρση των μέτρων

Lockdown: Η χαλάρωση του Lockdown, αναμένεται να γίνει με αργά και προσεκτικά βήματα, με βάση την επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδας.

Lockdown: Το Lockdown έγινε πιο αυστηρό, μετά την αύξηση των κρουσμάτων του Κορονοϊού.

Η άρση του Lockdown θα πραγματοποιηθεί, όταν η επιδημιολογική κατάσταση βελτιωθεί αλλά και προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, πάντα σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Η πρώτη χαλάρωση των μέτρων φαίνεται πως θα γίνει με το άνοιγμα των καταστημάτων στις 22 Μαρτίου.

Για την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 22 Μαρτίου, το χρονοδιάγραμμα δείχνει το άνοιγμα Γυμνάσιων και Λυκείων. Μια εβδομάδα μετά, στις 29 του μήνα, θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία.

Προς 20 Απριλίου η εστίαση

Η «εξίσωση» της εστίασης φαίνεται να βρίσκει λύση στις 20 Απριλίου με το άνοιγμα να γίνεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Την ίδια ημερομηνία θα ξεκινήσουν και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τι θα γίνει με μπαρ, γυμναστήρια και γάμους

Μπαρ και γυμναστήρια θα περιμένουν τον Μάιο για να ανεβάσουν ρολά. Τα μπαρ μόνο σε εξωτερικό χώρο και με θαμώνες καθιστούς ενώ τα γυμναστήρια με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ραντεβού.

Όσοι προγραμματίζουν γάμο καλό θα είναι να το σκεφτούν για τον Ιούνιο και μετά. Θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι το όριο των καλεσμένων τους δεν θα ξεπερνά τους 50 ή -εάν τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν- τους 100.

Τζέραρντ – Ρέιντζερς: To… πάρτι τίτλου μετά την Σεντ Μίρεν (vid)

Βενζίνη – Diesel: Θα αποτελέσουν… παρελθόν στην Ευρώπη

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Οι ημερομηνίες για την άρση των μέτρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.